Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Liesbeth Leeuwenkamp vs Shirley Putten Denhaag
Werk & Geld

Shirley Putten Denhaag 32.32 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Shirley Putten Denhaag en Liesbeth Leeuwenkamp zijn. Shirley Putten Denhaag scoort 32.32 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Liesbeth Leeuwenkamp.

Met een verschil van 59.66 punten is Shirley Putten Denhaag ten opzichte van Liesbeth Leeuwenkamp de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Liesbeth Leeuwenkamp 46.42 Punten

Liesbeth Leeuwenkamp scoort 46.42 punten in relatie tot Shirley Putten Denhaag in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Shirley Putten Denhaag 94.66 Punten

Shirley Putten Denhaag scoort 94.66 punten in relatie tot Liesbeth Leeuwenkamp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.24 punten is Shirley Putten Denhaag ten opzichte van Liesbeth Leeuwenkamp de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Shirley Putten Denhaag 14.52 Punten

De aantrekkingskracht tussen Shirley Putten Denhaag en Liesbeth Leeuwenkamp zal niet heel sterk zijn. Shirley Putten Denhaag scoort namelijk maar 14.52 punten in relatie tot Liesbeth Leeuwenkamp in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 57.13 punten heeft Liesbeth Leeuwenkamp ruim gewonnen van Shirley Putten Denhaag in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: