Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Liesbeth Vandenberg vs Wouter Klinkhamer
Werk & Geld

Wouter Klinkhamer 96.28 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Wouter Klinkhamer 96.28 punten ten opzichte van Liesbeth Vandenberg. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Wouter Klinkhamer en Liesbeth Vandenberg.

Met een verschil van 61.05 punten heeft Wouter Klinkhamer duidelijk gewonnen van Liesbeth Vandenberg in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Liesbeth Vandenberg 18.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Liesbeth Vandenberg 18.57 punten in relatie tot Wouter Klinkhamer. Het aantal van 18.57 punten redelijk laag.

Wouter Klinkhamer 44.91 Punten

Wouter Klinkhamer scoort 44.91 punten in relatie tot Liesbeth Vandenberg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.34 punten scoort Liesbeth Vandenberg slechter dan Wouter Klinkhamer op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wouter Klinkhamer 18.52 Punten

Wouter Klinkhamer scoort 18.52 punten in relatie tot Liesbeth Vandenberg op Liefdes en Relatie gebied. 18.52 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Wouter Klinkhamer en Liesbeth Vandenberg zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 45.14 punten heeft Wouter Klinkhamer verloren van Liesbeth Vandenberg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: