Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lieve Sedeyn vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 73.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Lieve sedeyn. Patricia IJsseldijk scoort 73.14 punten in relatie tot Lieve sedeyn in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 54.34 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Lieve sedeyn in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lieve sedeyn de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Lieve Sedeyn 12.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lieve sedeyn 12.87 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 12.87 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 17.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 17.08 punten in relatie tot Lieve sedeyn. Het aantal van 17.08 punten redelijk laag.

Met 4.21 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Lieve sedeyn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 73.32 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Lieve sedeyn. Patricia IJsseldijk scoort 73.32 punten in relatie tot Lieve sedeyn in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 72.52 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Lieve sedeyn in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: