Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lisette Van Koolwijk vs Marijn Snijder
Werk & Geld

Marijn Snijder 19.64 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort marijn Snijder 19.64 punten in relatie tot Lisette Van Koolwijk. 19.64 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen marijn Snijder en Lisette Van Koolwijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 65.13 punten heeft Lisette Van Koolwijk duidelijk gewonnen van marijn Snijder in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Lisette Van Koolwijk 2.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lisette Van Koolwijk 2.11 punten in relatie tot marijn Snijder. Het aantal van 2.11 punten behoorlijk laag.

Marijn Snijder 95.78 Punten

marijn Snijder scoort 95.78 punten in relatie tot Lisette Van Koolwijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 93.67 punten wint marijn Snijder ruim van Lisette Van Koolwijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marijn Snijder 32.48 Punten

marijn Snijder scoort 32.48 punten in relatie tot Lisette Van Koolwijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen marijn Snijder en Lisette Van Koolwijk zijn.
Met een verschil van 23.9 punten scoort marijn Snijder slechter dan Lisette Van Koolwijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: