Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Loes Vergeer vs Suzanne Dijkstra
Werk & Geld

Suzanne Dijkstra 27.28 Punten

Suzanne Dijkstra scoort 27.28 punten in relatie tot Loes Vergeer in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Suzanne Dijkstra en Loes Vergeer zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.48 punten is Loes Vergeer de ten opzicht van Suzanne Dijkstra in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Suzanne Dijkstra de werknemer is van Loes Vergeer.
Persoonlijke Vaardigheden

Loes Vergeer 6.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Loes Vergeer 6.31 punten in relatie tot Suzanne Dijkstra. Het aantal van 6.31 punten behoorlijk laag.

Suzanne Dijkstra 97.37 Punten

Suzanne Dijkstra scoort 97.37 punten in relatie tot Loes Vergeer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 91.06 punten wint Suzanne Dijkstra ruim van Loes Vergeer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Suzanne Dijkstra 57.96 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Suzanne Dijkstra 57.96 punten in relatie tot Loes Vergeer. De aantrekkingskracht tussen Suzanne Dijkstra en Loes Vergeer is sterk.
Met een verschil van 13.82 punten scoort Suzanne Dijkstra beter dan Loes Vergeer op Liefdes en Relatie gebied dan Loes Vergeer.
Bekijk ook de Combats tussen: