Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lotte Freijer vs Remko Kollaard
Werk & Geld

Remko Kollaard 83.85 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Remko Kollaard 83.85 punten ten opzichte van Lotte Freijer. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Remko Kollaard en Lotte Freijer.

Met een duidelijk verschil van 53.7 punten is Remko Kollaard de ten opzicht van Lotte Freijer in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lotte Freijer de werknemer is van Remko Kollaard.
Persoonlijke Vaardigheden

Lotte Freijer 17.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lotte Freijer 17.6 punten in relatie tot Remko Kollaard. Het aantal van 17.6 punten redelijk laag.

Remko Kollaard 2.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Remko Kollaard 2.28 punten in relatie tot Lotte Freijer. Het aantal van 2.28 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 15.32 punten scoort Lotte Freijer beter dan Remko Kollaard in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Remko Kollaard.
Liefde en Relaties

Remko Kollaard 36.49 Punten

Remko Kollaard scoort 36.49 punten in relatie tot Lotte Freijer in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Remko Kollaard en Lotte Freijer zijn.
Met een verschil van 45.86 punten heeft Remko Kollaard verloren van Lotte Freijer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: