Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lucia Van Der Houwen Monkou vs Shari Verresen
Werk & Geld

Shari Verresen 77.75 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Shari Verresen en lucia Van der houwen Monkou. Shari Verresen scoort 77.75 punten in relatie tot lucia Van der houwen Monkou in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 62.76 punten heeft Shari Verresen duidelijk gewonnen van lucia Van der houwen Monkou in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Lucia Van Der Houwen Monkou 37.74 Punten

lucia Van der houwen Monkou scoort 37.74 punten in relatie tot Shari Verresen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Shari Verresen 0.69 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Shari Verresen 0.69 punten in relatie tot lucia Van der houwen Monkou. Het aantal van 0.69 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 37.05 punten is lucia Van der houwen Monkou de ten opzicht van Shari Verresen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Shari Verresen 11.11 Punten

Shari Verresen scoort 11.11 punten in relatie tot lucia Van der houwen Monkou op Liefdes en Relatie gebied. 11.11 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Shari Verresen en lucia Van der houwen Monkou zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 28.75 punten scoort Shari Verresen slechter dan lucia Van der houwen Monkou in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: