Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lucie Sedney vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 85.1 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 85.1 punten ten opzichte van Lucie Sedney. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Lucie Sedney.

Met een duidelijk verschil van 58.1 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Lucie Sedney in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lucie Sedney de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Lucie Sedney 10.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lucie Sedney 10.97 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 10.97 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 15.18 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 15.18 punten in relatie tot Lucie Sedney. Het aantal van 15.18 punten redelijk laag.

Met 4.21 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Lucie Sedney in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 42.82 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 42.82 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Lucie Sedney. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Lucie Sedney zijn.
Met een verschil van 10.88 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Lucie Sedney op Liefdes en Relatie gebied dan Lucie Sedney.
Bekijk ook de Combats tussen: