Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Lugard Jan Robbert vs Trappenburg Liesbet
Werk & Geld

Trappenburg Liesbet 74.48 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Trappenburg Liesbet en Lugard Jan Robbert. Trappenburg Liesbet scoort 74.48 punten in relatie tot Lugard Jan Robbert in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 43.43 punten is Trappenburg Liesbet de ten opzicht van Lugard Jan Robbert de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Trappenburg Liesbet de leiding geeft over Lugard Jan Robbert.
Persoonlijke Vaardigheden

Lugard Jan Robbert 48.22 Punten

Lugard Jan Robbert scoort 48.22 punten in relatie tot Trappenburg Liesbet in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Trappenburg Liesbet 7.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Trappenburg Liesbet 7.71 punten in relatie tot Lugard Jan Robbert. Het aantal van 7.71 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 40.51 punten is Lugard Jan Robbert ten opzichte van Trappenburg Liesbet de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Trappenburg Liesbet 23.4 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Trappenburg Liesbet 23.4 punten in relatie tot Lugard Jan Robbert. De aantrekkingskracht tussen Trappenburg Liesbet en Lugard Jan Robbert is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 73.36 punten heeft Lugard Jan Robbert met gemak gewonnen van Trappenburg Liesbet in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: