Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Maaike Boerakker vs Monique Roolvink Glanerbrug
Werk & Geld

Monique Roolvink Glanerbrug 43.21 Punten

Monique Roolvink Glanerbrug scoort 43.21 punten op financiel gebied in relatie tot Maaike Boerakker. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Monique Roolvink Glanerbrug en Maaike Boerakker.

Met een verschil van 31.81 punten is Monique Roolvink Glanerbrug de ten opzicht van Maaike Boerakker de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Maaike Boerakker 18.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Maaike Boerakker 18.61 punten in relatie tot Monique Roolvink Glanerbrug. Het aantal van 18.61 punten redelijk laag.

Monique Roolvink Glanerbrug 57.59 Punten

Monique Roolvink Glanerbrug scoort 57.59 punten in relatie tot Maaike Boerakker in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 38.98 punten is Monique Roolvink Glanerbrug de ten opzicht van Maaike Boerakker de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Monique Roolvink Glanerbrug 21.45 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Monique Roolvink Glanerbrug 21.45 punten in relatie tot Maaike Boerakker. De aantrekkingskracht tussen Monique Roolvink Glanerbrug en Maaike Boerakker is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 60.96 punten heeft Maaike Boerakker duidelijk gewonnen van Monique Roolvink Glanerbrug in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: