Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Maarten Ambrosius vs Maurice Van Den Eijnden
Werk & Geld

Maurice Van Den Eijnden 87.9 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Maurice Van den eijnden 87.9 punten ten opzichte van Maarten Ambrosius. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Maurice Van den eijnden en Maarten Ambrosius.

Met een verschil van 49.55 punten is Maurice Van den eijnden de ten opzicht van Maarten Ambrosius de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Maurice Van den eijnden de leiding geeft over Maarten Ambrosius.
Persoonlijke Vaardigheden

Maarten Ambrosius 18.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Maarten Ambrosius 18.45 punten in relatie tot Maurice Van den eijnden. Het aantal van 18.45 punten redelijk laag.

Maurice Van Den Eijnden 14.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Maurice Van den eijnden 14.02 punten in relatie tot Maarten Ambrosius. Het aantal van 14.02 punten redelijk laag.

Met 4.43 punten verschil scoort Maarten Ambrosius net iets beter dan Maurice Van den eijnden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maurice Van Den Eijnden 24.24 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Maurice Van den eijnden 24.24 punten in relatie tot Maarten Ambrosius. De aantrekkingskracht tussen Maurice Van den eijnden en Maarten Ambrosius is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 10.59 punten scoort Maurice Van den eijnden beter dan Maarten Ambrosius op Liefdes en Relatie gebied dan Maarten Ambrosius.
Bekijk ook de Combats tussen: