Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Maarten Jansen Alkmaar vs Sanneke Wallis De Vries
Werk & Geld

Sanneke Wallis De Vries 23.43 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sanneke Wallis De vries en Maarten Jansen Alkmaar zijn. Sanneke Wallis De vries scoort namelijk 23.43 punten in relatie tot Maarten Jansen Alkmaar in de categorie Werk en Geld.

Met 17.5 punten verschil scoort Maarten Jansen Alkmaar beter dan Sanneke Wallis De vries in de categorie werk en geld dan Sanneke Wallis De vries.
Persoonlijke Vaardigheden

Maarten Jansen Alkmaar 78.28 Punten

Maarten Jansen Alkmaar scoort 78.28 punten in relatie tot Sanneke Wallis De vries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sanneke Wallis De Vries 5.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sanneke Wallis De vries 5.17 punten in relatie tot Maarten Jansen Alkmaar. Het aantal van 5.17 punten behoorlijk laag.

Liefde en Relaties

Sanneke Wallis De Vries 82.71 Punten

Binnen deze categorie scoort Sanneke Wallis De vries 82.71 punten ten opzichte van Maarten Jansen Alkmaar. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met 27.82 punten verschil scoort wint Sanneke Wallis De vries in de Liefdes en Relatie categorie van Maarten Jansen Alkmaar.
Bekijk ook de Combats tussen: