Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Madelon Duone Nieuwezijds Voorburgwal Amsterdam vs Odile Ijsselstein
Werk & Geld

Odile Ijsselstein 88.59 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Odile IJsselstein 88.59 punten ten opzichte van Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Odile IJsselstein en Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam.

Met een verschil van 29.31 punten scoort Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam slechter dan Odile IJsselstein op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Madelon Duone Nieuwezijds Voorburgwal Amsterdam 75.93 Punten

Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam scoort 75.93 punten in relatie tot Odile IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Odile Ijsselstein 41.36 Punten

Odile IJsselstein scoort 41.36 punten in relatie tot Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.57 punten is Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam de ten opzicht van Odile IJsselstein de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Odile Ijsselstein 61.79 Punten

Odile IJsselstein scoort 61.79 punten in relatie tot Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Odile IJsselstein en Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam.
Met een verschil van 13.29 punten scoort Odile IJsselstein beter dan Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam op Liefdes en Relatie gebied dan Madelon duone nieuwezijds voorburgwal Amsterdam.
Bekijk ook de Combats tussen: