Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Magda Van Noort vs Silvia Hausner
Werk & Geld

Silvia Hausner 27.61 Punten

Silvia hausner scoort 27.61 punten in relatie tot Magda Van Noort in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Silvia hausner en Magda Van Noort zijn.

Met een verschil van 40.45 punten is Magda Van Noort de ten opzicht van Silvia hausner de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Magda Van Noort de leiding geeft over Silvia hausner.
Persoonlijke Vaardigheden

Magda Van Noort 24.05 Punten

Magda Van Noort scoort 24.05 punten in relatie tot Silvia hausner in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Silvia Hausner 13.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Silvia hausner 13.39 punten in relatie tot Magda Van Noort. Het aantal van 13.39 punten redelijk laag.

Met een verschil van 10.66 punten scoort Magda Van Noort beter dan Silvia hausner in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Silvia hausner.
Liefde en Relaties

Silvia Hausner 14.23 Punten

Silvia hausner scoort 14.23 punten in relatie tot Magda Van Noort op Liefdes en Relatie gebied. 14.23 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Silvia hausner en Magda Van Noort zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 74.77 punten heeft Magda Van Noort met gemak gewonnen van Silvia hausner in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: