Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Maikel Sedoc vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 82.52 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 82.52 punten ten opzichte van Maikel Sedoc. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Maikel Sedoc.

Met een duidelijk verschil van 57.66 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Maikel Sedoc in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Maikel Sedoc de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Maikel Sedoc 64.53 Punten

Maikel Sedoc scoort 64.53 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 11.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 11.26 punten in relatie tot Maikel Sedoc. Het aantal van 11.26 punten redelijk laag.

Met een verschil van 53.27 punten is Maikel Sedoc ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 80.16 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Patricia IJsseldijk 80.16 punten ten opzichte van Maikel Sedoc. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 17.62 punten scoort Maikel Sedoc beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: