Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Mail Beornieuw Live Kevertje Sedat vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 70.08 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en mail beornieuw Live kevertje Sedat. Patricia IJsseldijk scoort 70.08 punten in relatie tot mail beornieuw Live kevertje Sedat in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 29.86 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan mail beornieuw Live kevertje Sedat op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Mail Beornieuw Live Kevertje Sedat 85.4 Punten

mail beornieuw Live kevertje Sedat scoort 85.4 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 83.09 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 83.09 punten in relatie tot mail beornieuw Live kevertje Sedat in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.31 punten verschil scoort mail beornieuw Live kevertje Sedat net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 29.38 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 29.38 punten in relatie tot mail beornieuw Live kevertje Sedat. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en mail beornieuw Live kevertje Sedat is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 69.71 punten heeft mail beornieuw Live kevertje Sedat duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: