Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Manoee Sick Of Players vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 97.63 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 97.63 punten ten opzichte van manoee Sick of players. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en manoee Sick of players.

Met een verschil van 67.55 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van manoee Sick of players in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Manoee Sick Of Players 0.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort manoee Sick of players 0.19 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 0.19 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 46.48 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.48 punten in relatie tot manoee Sick of players in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.29 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van manoee Sick of players de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 43.6 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 43.6 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot manoee Sick of players. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en manoee Sick of players zijn.
Met een verschil van 37.66 punten is manoee Sick of players de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: