Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marc Thierry vs Robert Kooke Groningen Meewerderweg
Werk & Geld

Robert Kooke Groningen Meewerderweg 76.43 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Robert Kooke Groningen meewerderweg en Marc Thierry. Robert Kooke Groningen meewerderweg scoort 76.43 punten in relatie tot Marc Thierry in de categorie werk en geld.

Met 2.51 punten verschil scoort Robert Kooke Groningen meewerderweg net iets beter dan Marc Thierry in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Marc Thierry 24.65 Punten

Marc Thierry scoort 24.65 punten in relatie tot Robert Kooke Groningen meewerderweg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Robert Kooke Groningen Meewerderweg 0.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Robert Kooke Groningen meewerderweg 0.3 punten in relatie tot Marc Thierry. Het aantal van 0.3 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 24.35 punten scoort Robert Kooke Groningen meewerderweg slechter dan Marc Thierry op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Robert Kooke Groningen Meewerderweg 4.78 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Robert Kooke Groningen meewerderweg 4.78 punten in relatie tot Marc Thierry. 4.78 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Robert Kooke Groningen meewerderweg en Marc Thierry zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 78.01 punten heeft Marc Thierry met gemak gewonnen van Robert Kooke Groningen meewerderweg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: