Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marianne An Kranenburg vs Van Der Zwaan Kesteren
Werk & Geld

Van Der Zwaan Kesteren 54.58 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Van der Zwaan Kesteren 54.58 punten in relatie tot Marianne An Kranenburg. De samenwerkverhouding tussen Van der Zwaan Kesteren en Marianne An Kranenburg kan sterk zijn.

Met een verschil van 42.95 punten is Marianne An Kranenburg de ten opzicht van Van der Zwaan Kesteren de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marianne An Kranenburg de leiding geeft over Van der Zwaan Kesteren.
Persoonlijke Vaardigheden

Marianne An Kranenburg 68.58 Punten

Marianne An Kranenburg scoort 68.58 punten in relatie tot Van der Zwaan Kesteren in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Der Zwaan Kesteren 70.92 Punten

Van der Zwaan Kesteren scoort 70.92 punten in relatie tot Marianne An Kranenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.34 punten verschil scoort Van der Zwaan Kesteren net iets beter dan Marianne An Kranenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Van Der Zwaan Kesteren 34.66 Punten

Van der Zwaan Kesteren scoort 34.66 punten in relatie tot Marianne An Kranenburg in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Van der Zwaan Kesteren en Marianne An Kranenburg zijn.
Met een verschil van 25.88 punten scoort Van der Zwaan Kesteren slechter dan Marianne An Kranenburg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: