Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marie Van De Brink vs Ronald Van Meurs
Werk & Geld

Ronald Van Meurs 12.17 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Ronald Van Meurs 12.17 punten in relatie tot marie Van De brink. 12.17 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Ronald Van Meurs en marie Van De brink zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 36.27 punten is marie Van De brink de ten opzicht van Ronald Van Meurs de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Marie Van De Brink 99.6 Punten

marie Van De brink scoort 99.6 punten in relatie tot Ronald Van Meurs in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ronald Van Meurs 18.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ronald Van Meurs 18.8 punten in relatie tot marie Van De brink. Het aantal van 18.8 punten redelijk laag.

Met een verschil van 80.8 punten wint marie Van De brink met gemak van Ronald Van Meurs in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Van Meurs 0.76 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Ronald Van Meurs 0.76 punten in relatie tot marie Van De brink. 0.76 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Ronald Van Meurs en marie Van De brink zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 74.21 punten heeft marie Van De brink met gemak gewonnen van Ronald Van Meurs in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: