Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marieke Broere vs Roland Aalderink
Werk & Geld

Roland Aalderink 44.85 Punten

Roland Aalderink scoort 44.85 punten op financiel gebied in relatie tot Marieke Broere. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Roland Aalderink en Marieke Broere.

Met een verschil van 44.45 punten is Marieke Broere de ten opzicht van Roland Aalderink de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marieke Broere de leiding geeft over Roland Aalderink.
Persoonlijke Vaardigheden

Marieke Broere 61.58 Punten

Marieke Broere scoort 61.58 punten in relatie tot Roland Aalderink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roland Aalderink 18.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Roland Aalderink 18.14 punten in relatie tot Marieke Broere. Het aantal van 18.14 punten redelijk laag.

Met een verschil van 43.44 punten is Marieke Broere ten opzichte van Roland Aalderink de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roland Aalderink 90.3 Punten

Roland Aalderink scoort 90.3 punten in relatie tot Marieke Broere in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Marieke Broere zeer groot.
Met een verschil van 61.45 punten heeft Roland Aalderink duidelijk gewonnen van Marieke Broere in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: