Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marielle Reneerkens vs Rachid Abarkane Woerden
Werk & Geld

Rachid Abarkane Woerden 39.85 Punten

Rachid abarkane Woerden scoort 39.85 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Marielle Reneerkens. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Rachid abarkane Woerden en Marielle Reneerkens zijn.

Met een verschil van 17.14 punten scoort Marielle Reneerkens beter dan Rachid abarkane Woerden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Marielle Reneerkens 88.6 Punten

Marielle Reneerkens scoort 88.6 punten in relatie tot Rachid abarkane Woerden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rachid Abarkane Woerden 86.87 Punten

Rachid abarkane Woerden scoort 86.87 punten in relatie tot Marielle Reneerkens in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.73 punten verschil scoort Marielle Reneerkens net iets beter dan Rachid abarkane Woerden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rachid Abarkane Woerden 89.99 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Rachid abarkane Woerden 89.99 punten ten opzichte van Marielle Reneerkens. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 78.2 punten heeft Rachid abarkane Woerden met gemak gewonnen van Marielle Reneerkens in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: