Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marijn Snijder vs Ries Van Wendel De Joode
Werk & Geld

Ries Van Wendel De Joode 97.03 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen ries Van Wendel De joode en marijn Snijder. Binnen Werk en Geld scoort ries Van Wendel De joode 97.03 punten ten opzichte van marijn Snijder.

In deze categorie heeft, met een verschil van 61.47 punten, marijn Snijder duidelijk verloren van ries Van Wendel De joode.
Persoonlijke Vaardigheden

Marijn Snijder 4.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort marijn Snijder 4.41 punten in relatie tot ries Van Wendel De joode. Het aantal van 4.41 punten behoorlijk laag.

Ries Van Wendel De Joode 29.68 Punten

ries Van Wendel De joode scoort 29.68 punten in relatie tot marijn Snijder in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.27 punten scoort marijn Snijder slechter dan ries Van Wendel De joode op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ries Van Wendel De Joode 74.81 Punten

ries Van Wendel De joode scoort 74.81 punten in relatie tot marijn Snijder in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen ries Van Wendel De joode en marijn Snijder.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft ries Van Wendel De joode met maaar 5.78 punten verschil, net gewonnnen van marijn Snijder.
Bekijk ook de Combats tussen: