Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marjan Van Haastert vs Rene Maurice Tiemessen
Werk & Geld

Rene Maurice Tiemessen 74.67 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rene Maurice Tiemessen en Marjan Van haastert. Rene Maurice Tiemessen scoort 74.67 punten in relatie tot Marjan Van haastert in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 23.6 punten scoort Marjan Van haastert slechter dan Rene Maurice Tiemessen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Marjan Van Haastert 73.24 Punten

Marjan Van haastert scoort 73.24 punten in relatie tot Rene Maurice Tiemessen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rene Maurice Tiemessen 48.34 Punten

Rene Maurice Tiemessen scoort 48.34 punten in relatie tot Marjan Van haastert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.9 punten scoort Rene Maurice Tiemessen slechter dan Marjan Van haastert op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rene Maurice Tiemessen 73.42 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rene Maurice Tiemessen en Marjan Van haastert. Rene Maurice Tiemessen scoort 73.42 punten in relatie tot Marjan Van haastert in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 56.34 punten heeft Marjan Van haastert ruim verloren van Rene Maurice Tiemessen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: