Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marjorie Bautista vs Maurice Winkelhorst Borne
Werk & Geld

Maurice Winkelhorst Borne 33.78 Punten

Maurice Winkelhorst Borne scoort 33.78 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Marjorie Bautista. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Maurice Winkelhorst Borne en Marjorie Bautista zijn.

Met een verschil van 64.67 punten heeft Marjorie Bautista duidelijk gewonnen van Maurice Winkelhorst Borne in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Marjorie Bautista 4.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marjorie Bautista 4.24 punten in relatie tot Maurice Winkelhorst Borne. Het aantal van 4.24 punten behoorlijk laag.

Maurice Winkelhorst Borne 48.57 Punten

Maurice Winkelhorst Borne scoort 48.57 punten in relatie tot Marjorie Bautista in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.33 punten is Maurice Winkelhorst Borne ten opzichte van Marjorie Bautista de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maurice Winkelhorst Borne 77.11 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Maurice Winkelhorst Borne en Marjorie Bautista. Maurice Winkelhorst Borne scoort 77.11 punten in relatie tot Marjorie Bautista in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 1.85 punten verschil scoort Maurice Winkelhorst Borne net iets beter dan Marjorie Bautista op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: