Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Mark Janssen Bouwmeester vs Nicky Van De Merwe
Werk & Geld

Nicky Van De Merwe 86.61 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nicky Van De Merwe 86.61 punten ten opzichte van Mark Janssen Bouwmeester. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nicky Van De Merwe en Mark Janssen Bouwmeester.

Met 6.02 punten verschil scoort Nicky Van De Merwe net iets beter dan Mark Janssen Bouwmeester in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Mark Janssen Bouwmeester 31.31 Punten

Mark Janssen Bouwmeester scoort 31.31 punten in relatie tot Nicky Van De Merwe in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nicky Van De Merwe 64.01 Punten

Nicky Van De Merwe scoort 64.01 punten in relatie tot Mark Janssen Bouwmeester in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.7 punten is Nicky Van De Merwe de ten opzicht van Mark Janssen Bouwmeester de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Nicky Van De Merwe 24.16 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Nicky Van De Merwe 24.16 punten in relatie tot Mark Janssen Bouwmeester. De aantrekkingskracht tussen Nicky Van De Merwe en Mark Janssen Bouwmeester is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 65.3 punten heeft Mark Janssen Bouwmeester duidelijk gewonnen van Nicky Van De Merwe in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: