Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marlies Gerritsen Weert vs Samantha Te Braak
Werk & Geld

Samantha Te Braak 82.78 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Samantha Te braak 82.78 punten ten opzichte van Marlies Gerritsen Weert. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Samantha Te braak en Marlies Gerritsen Weert.

Met een duidelijk verschil van 53.17 punten is Samantha Te braak de ten opzicht van Marlies Gerritsen Weert in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marlies Gerritsen Weert de werknemer is van Samantha Te braak.
Persoonlijke Vaardigheden

Marlies Gerritsen Weert 79.41 Punten

Marlies Gerritsen Weert scoort 79.41 punten in relatie tot Samantha Te braak in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Samantha Te Braak 17.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Samantha Te braak 17.9 punten in relatie tot Marlies Gerritsen Weert. Het aantal van 17.9 punten redelijk laag.

Met een verschil van 61.51 punten is Marlies Gerritsen Weert ruim de winner ten opzichte van Samantha Te braak in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Samantha Te Braak 86.42 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Samantha Te braak 86.42 punten ten opzichte van Marlies Gerritsen Weert. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 12.71 punten scoort Samantha Te braak beter dan Marlies Gerritsen Weert op Liefdes en Relatie gebied dan Marlies Gerritsen Weert.
Bekijk ook de Combats tussen: