Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marloes Van Exsel vs Robin Keanu Daan En Alih Tennekes
Werk & Geld

Robin Keanu Daan En Alih Tennekes 18.62 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Robin Keanu Daan en alih Tennekes 18.62 punten in relatie tot Marloes Van Exsel. 18.62 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Robin Keanu Daan en alih Tennekes en Marloes Van Exsel zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 78.5 punten heeft Marloes Van Exsel met gemak gewonnen van Robin Keanu Daan en alih Tennekes op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Marloes Van Exsel 63.61 Punten

Marloes Van Exsel scoort 63.61 punten in relatie tot Robin Keanu Daan en alih Tennekes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Robin Keanu Daan En Alih Tennekes 35.23 Punten

Robin Keanu Daan en alih Tennekes scoort 35.23 punten in relatie tot Marloes Van Exsel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.38 punten scoort Robin Keanu Daan en alih Tennekes slechter dan Marloes Van Exsel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Robin Keanu Daan En Alih Tennekes 63.66 Punten

Robin Keanu Daan en alih Tennekes scoort 63.66 punten in relatie tot Marloes Van Exsel in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Robin Keanu Daan en alih Tennekes en Marloes Van Exsel.
Met 9.68 punten verschil scoort Robin Keanu Daan en alih Tennekes net iets beter dan Marloes Van Exsel op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: