Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marlou Raets vs Pauline Dekkers Bink
Werk & Geld

Pauline Dekkers Bink 25.92 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Pauline dekkers Bink en Marlou Raets zijn. Pauline dekkers Bink scoort namelijk 25.92 punten in relatie tot Marlou Raets in de categorie Werk en Geld.

Met 18.24 punten verschil scoort Marlou Raets beter dan Pauline dekkers Bink in de categorie werk en geld dan Pauline dekkers Bink.
Persoonlijke Vaardigheden

Marlou Raets 3.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marlou Raets 3.79 punten in relatie tot Pauline dekkers Bink. Het aantal van 3.79 punten behoorlijk laag.

Pauline Dekkers Bink 2.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Pauline dekkers Bink 2.05 punten in relatie tot Marlou Raets. Het aantal van 2.05 punten behoorlijk laag.

Met 1.74 punten verschil scoort Marlou Raets net iets beter dan Pauline dekkers Bink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Pauline Dekkers Bink 32.87 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Pauline dekkers Bink en Marlou Raets. Pauline dekkers Bink scoort 32.87 punten in relatie tot Marlou Raets in de categorie Liefde en Relaties.
Met 26.38 punten verschil scoort wint Pauline dekkers Bink in de Liefdes en Relatie categorie van Marlou Raets.
Bekijk ook de Combats tussen: