Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Martijn De Haan Sedan vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 48.82 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 48.82 punten op financiel gebied in relatie tot Martijn De Haan sedan. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Patricia IJsseldijk en Martijn De Haan sedan.

Met een verschil van 48.54 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Martijn De Haan sedan de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Martijn De Haan sedan.
Persoonlijke Vaardigheden

Martijn De Haan Sedan 70.99 Punten

Martijn De Haan sedan scoort 70.99 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 82.61 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 82.61 punten in relatie tot Martijn De Haan sedan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.62 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Martijn De Haan sedan in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Martijn De Haan sedan.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 21.8 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 21.8 punten in relatie tot Martijn De Haan sedan. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Martijn De Haan sedan is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 17.36 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Martijn De Haan sedan op Liefdes en Relatie gebied dan Martijn De Haan sedan.
Bekijk ook de Combats tussen: