Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Martin Van Den Berge vs Nelleke De Wit Bruijn
Werk & Geld

Nelleke De Wit Bruijn 94.18 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nelleke De Wit Bruijn 94.18 punten ten opzichte van Martin Van den berge. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nelleke De Wit Bruijn en Martin Van den berge.

Met een verschil van 68.91 punten heeft Nelleke De Wit Bruijn duidelijk gewonnen van Martin Van den berge in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Martin Van Den Berge 69.99 Punten

Martin Van den berge scoort 69.99 punten in relatie tot Nelleke De Wit Bruijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nelleke De Wit Bruijn 5.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nelleke De Wit Bruijn 5.84 punten in relatie tot Martin Van den berge. Het aantal van 5.84 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 64.15 punten is Martin Van den berge ruim de winner ten opzichte van Nelleke De Wit Bruijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nelleke De Wit Bruijn 93.39 Punten

Nelleke De Wit Bruijn scoort 93.39 punten in relatie tot Martin Van den berge in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Martin Van den berge zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Nelleke De Wit Bruijn met ruim 89.02 punten heeft gewonnnen van Martin Van den berge.
Bekijk ook de Combats tussen: