Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Martin Van Den Berge vs Stefan Van Der Schaft
Werk & Geld

Stefan Van Der Schaft 23.39 Punten

Stefan Van der Schaft scoort 23.39 punten in relatie tot Martin Van den berge in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Stefan Van der Schaft en Martin Van den berge zijn.

Met een verschil van 63.87 punten heeft Martin Van den berge duidelijk gewonnen van Stefan Van der Schaft in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Martin Van Den Berge 37.7 Punten

Martin Van den berge scoort 37.7 punten in relatie tot Stefan Van der Schaft in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Stefan Van Der Schaft 94.62 Punten

Stefan Van der Schaft scoort 94.62 punten in relatie tot Martin Van den berge in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.92 punten is Stefan Van der Schaft ruim de winner ten opzichte van Martin Van den berge in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stefan Van Der Schaft 13.96 Punten

Stefan Van der Schaft scoort 13.96 punten in relatie tot Martin Van den berge op Liefdes en Relatie gebied. 13.96 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Stefan Van der Schaft en Martin Van den berge zal niet heel sterk zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Martin Van den berge met ruim 82.15 punten heeft gewonnnen van Stefan Van der Schaft.
Bekijk ook de Combats tussen: