Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Mathijs Toenink vs Rene Burggraaf Oosthuizen
Werk & Geld

Rene Burggraaf Oosthuizen 90.69 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Rene Burggraaf Oosthuizen 90.69 punten ten opzichte van Mathijs Toenink. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Rene Burggraaf Oosthuizen en Mathijs Toenink.

Met een verschil van 33.24 punten is Rene Burggraaf Oosthuizen de ten opzicht van Mathijs Toenink de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Mathijs Toenink 6.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mathijs Toenink 6.31 punten in relatie tot Rene Burggraaf Oosthuizen. Het aantal van 6.31 punten behoorlijk laag.

Rene Burggraaf Oosthuizen 49.18 Punten

Rene Burggraaf Oosthuizen scoort 49.18 punten in relatie tot Mathijs Toenink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.87 punten is Rene Burggraaf Oosthuizen ten opzichte van Mathijs Toenink de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rene Burggraaf Oosthuizen 86.92 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Rene Burggraaf Oosthuizen 86.92 punten ten opzichte van Mathijs Toenink. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 67.78 punten heeft Rene Burggraaf Oosthuizen duidelijk gewonnen van Mathijs Toenink in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: