Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Meerhuizenschool Amsterdam Sicherheitsdienst vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 63.07 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 63.07 punten in relatie tot meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 57.38 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Meerhuizenschool Amsterdam Sicherheitsdienst 56.13 Punten

meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst scoort 56.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 83.06 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 83.06 punten in relatie tot meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.93 punten scoort meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 28.94 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 28.94 punten in relatie tot meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 62.07 punten heeft meerhuizenschool Amsterdam sicherheitsdienst duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: