Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Mikaela Sicard vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 62.22 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 62.22 punten in relatie tot Mikaela Sicard in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Mikaela Sicard op financiel gebied.

Met een verschil van 47.33 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Mikaela Sicard de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Mikaela Sicard.
Persoonlijke Vaardigheden

Mikaela Sicard 12.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mikaela Sicard 12.53 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 12.53 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 43.21 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 43.21 punten in relatie tot Mikaela Sicard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.68 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Mikaela Sicard de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 91.39 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 91.39 punten in relatie tot Mikaela Sicard in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Mikaela Sicard zeer groot.
Met een verschil van 53.11 punten heeft Mikaela Sicard ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: