Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Minet Van Sichem vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 82.53 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 82.53 punten ten opzichte van Minet Van sichem. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Minet Van sichem.

Met een verschil van 73.27 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Minet Van sichem op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Minet Van Sichem 69.57 Punten

Minet Van sichem scoort 69.57 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 13.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 13.6 punten in relatie tot Minet Van sichem. Het aantal van 13.6 punten redelijk laag.

Met een verschil van 55.97 punten is Minet Van sichem ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 17.66 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 17.66 punten in relatie tot Minet Van sichem op Liefdes en Relatie gebied. 17.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Minet Van sichem zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 30.44 punten is Minet Van sichem de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: