Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Mitzy Poggi vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 13.1 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Pascale Van Roest IJsselstein 13.1 punten in relatie tot Mitzy Poggi. 13.1 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Mitzy Poggi zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 47.62 punten is Mitzy Poggi de ten opzicht van Pascale Van Roest IJsselstein de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Mitzy Poggi de leiding geeft over Pascale Van Roest IJsselstein.
Persoonlijke Vaardigheden

Mitzy Poggi 43.83 Punten

Mitzy Poggi scoort 43.83 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pascale Van Roest Ijsselstein 62.55 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 62.55 punten in relatie tot Mitzy Poggi in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.72 punten scoort Pascale Van Roest IJsselstein beter dan Mitzy Poggi in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Mitzy Poggi.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 0.82 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Pascale Van Roest IJsselstein 0.82 punten in relatie tot Mitzy Poggi. 0.82 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Mitzy Poggi zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 70.67 punten heeft Mitzy Poggi met gemak gewonnen van Pascale Van Roest IJsselstein in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: