Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Monte De Vogel Hilversum vs Ton Reklips
Werk & Geld

Ton Reklips 83.73 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Ton Reklips 83.73 punten ten opzichte van monte De Vogel Hilversum. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ton Reklips en monte De Vogel Hilversum.

Met een verschil van 48.81 punten is Ton Reklips de ten opzicht van monte De Vogel Hilversum de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ton Reklips de leiding geeft over monte De Vogel Hilversum.
Persoonlijke Vaardigheden

Monte De Vogel Hilversum 40.34 Punten

monte De Vogel Hilversum scoort 40.34 punten in relatie tot Ton Reklips in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ton Reklips 13.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ton Reklips 13.22 punten in relatie tot monte De Vogel Hilversum. Het aantal van 13.22 punten redelijk laag.

Met een verschil van 27.12 punten scoort Ton Reklips slechter dan monte De Vogel Hilversum op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ton Reklips 11.48 Punten

Ton Reklips scoort 11.48 punten in relatie tot monte De Vogel Hilversum op Liefdes en Relatie gebied. 11.48 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Ton Reklips en monte De Vogel Hilversum zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 47.29 punten heeft Ton Reklips verloren van monte De Vogel Hilversum in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: