Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Mourad Krekorian vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 61.17 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 61.17 punten in relatie tot Mourad krekorian in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Mourad krekorian op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 57.94 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Mourad krekorian in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Mourad krekorian de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Mourad Krekorian 25.69 Punten

Mourad krekorian scoort 25.69 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 4.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 4.54 punten in relatie tot Mourad krekorian. Het aantal van 4.54 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 21.15 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Mourad krekorian op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 72.57 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Mourad krekorian. Patricia IJsseldijk scoort 72.57 punten in relatie tot Mourad krekorian in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 20.96 punten scoort Mourad krekorian slechter dan Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: