Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Nathalie Mauro vs Simone Beukers Dorst
Werk & Geld

Simone Beukers Dorst 11.72 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Simone Beukers dorst 11.72 punten in relatie tot Nathalie Mauro. 11.72 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Simone Beukers dorst en Nathalie Mauro zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 42.35 punten is Nathalie Mauro de ten opzicht van Simone Beukers dorst de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nathalie Mauro de leiding geeft over Simone Beukers dorst.
Persoonlijke Vaardigheden

Nathalie Mauro 42.08 Punten

Nathalie Mauro scoort 42.08 punten in relatie tot Simone Beukers dorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Simone Beukers Dorst 12.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Simone Beukers dorst 12.16 punten in relatie tot Nathalie Mauro. Het aantal van 12.16 punten redelijk laag.

Met een verschil van 29.92 punten scoort Simone Beukers dorst slechter dan Nathalie Mauro op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Simone Beukers Dorst 94.48 Punten

Simone Beukers dorst scoort 94.48 punten in relatie tot Nathalie Mauro in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Nathalie Mauro zeer groot.
Met een verschil van 29.35 punten scoort Nathalie Mauro slechter dan Simone Beukers dorst in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: