Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Nathalie Visser Sedoc vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 77.64 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Nathalie Visser Sedoc. Patricia IJsseldijk scoort 77.64 punten in relatie tot Nathalie Visser Sedoc in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 51.5 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Nathalie Visser Sedoc in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nathalie Visser Sedoc de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Nathalie Visser Sedoc 91.23 Punten

Nathalie Visser Sedoc scoort 91.23 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 2.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 2.65 punten in relatie tot Nathalie Visser Sedoc. Het aantal van 2.65 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 88.58 punten wint Nathalie Visser Sedoc met gemak van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 42.35 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 42.35 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Nathalie Visser Sedoc. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Nathalie Visser Sedoc zijn.
Met een verschil van 24.15 punten scoort Nathalie Visser Sedoc slechter dan Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: