Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Niels Van Strijdhoven Utrecht vs Sarah Amaya
Werk & Geld

Sarah Amaya 15.34 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Sarah Amaya 15.34 punten in relatie tot Niels Van Strijdhoven Utrecht. 15.34 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Sarah Amaya en Niels Van Strijdhoven Utrecht zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 6.33 punten verschil scoort Sarah Amaya net iets beter dan Niels Van Strijdhoven Utrecht in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Niels Van Strijdhoven Utrecht 6.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Niels Van Strijdhoven Utrecht 6.29 punten in relatie tot Sarah Amaya. Het aantal van 6.29 punten behoorlijk laag.

Sarah Amaya 98.5 Punten

Sarah Amaya scoort 98.5 punten in relatie tot Niels Van Strijdhoven Utrecht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 92.21 punten wint Sarah Amaya ruim van Niels Van Strijdhoven Utrecht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sarah Amaya 75.96 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sarah Amaya en Niels Van Strijdhoven Utrecht. Sarah Amaya scoort 75.96 punten in relatie tot Niels Van Strijdhoven Utrecht in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 31.82 punten is Sarah Amaya de ten opzicht van Niels Van Strijdhoven Utrecht de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: