Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Nieuwe Badhoevedorp Meerdijk Ingeborg vs Rauw De Jeroen
Werk & Geld

Rauw De Jeroen 86.21 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Rauw De Jeroen 86.21 punten ten opzichte van Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Rauw De Jeroen en Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg.

Met een duidelijk verschil van 54.28 punten is Rauw De Jeroen de ten opzicht van Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg de werknemer is van Rauw De Jeroen.
Persoonlijke Vaardigheden

Nieuwe Badhoevedorp Meerdijk Ingeborg 74.34 Punten

Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg scoort 74.34 punten in relatie tot Rauw De Jeroen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rauw De Jeroen 79.63 Punten

Rauw De Jeroen scoort 79.63 punten in relatie tot Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.29 punten verschil scoort Rauw De Jeroen net iets beter dan Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rauw De Jeroen 74.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rauw De Jeroen en Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg. Rauw De Jeroen scoort 74.14 punten in relatie tot Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 63.24 punten heeft Rauw De Jeroen duidelijk gewonnen van Nieuwe Badhoevedorp meerdijk Ingeborg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: