Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Niki Heerenveen vs Wabeke Wemeldinge
Werk & Geld

Wabeke Wemeldinge 25.55 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Wabeke Wemeldinge en Niki Heerenveen zijn. Wabeke Wemeldinge scoort namelijk 25.55 punten in relatie tot Niki Heerenveen in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Niki Heerenveen de leiding geeft over Wabeke Wemeldinge. Met een verschil van 49 punten is Niki Heerenveen de ten opzicht van Wabeke Wemeldinge de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Niki Heerenveen 84.73 Punten

Niki Heerenveen scoort 84.73 punten in relatie tot Wabeke Wemeldinge in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wabeke Wemeldinge 18.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wabeke Wemeldinge 18.07 punten in relatie tot Niki Heerenveen. Het aantal van 18.07 punten redelijk laag.

Met een verschil van 66.66 punten is Niki Heerenveen ruim de winner ten opzichte van Wabeke Wemeldinge in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wabeke Wemeldinge 89.1 Punten

Binnen deze categorie scoort Wabeke Wemeldinge 89.1 punten ten opzichte van Niki Heerenveen. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Niki Heerenveen met maaar 3.7 punten verschil, net gewonnnen van Wabeke Wemeldinge.
Bekijk ook de Combats tussen: