Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Nikkie Sicking vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 46.09 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.09 punten op financiel gebied in relatie tot Nikkie Sicking. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Patricia IJsseldijk en Nikkie Sicking.

Met een verschil van 46.92 punten is Nikkie Sicking de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Nikkie Sicking de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Nikkie Sicking 9.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nikkie Sicking 9.29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 9.29 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 0.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 0.57 punten in relatie tot Nikkie Sicking. Het aantal van 0.57 punten behoorlijk laag.

Met 8.72 punten verschil scoort Nikkie Sicking net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 9.13 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 9.13 punten in relatie tot Nikkie Sicking. 9.13 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Nikkie Sicking zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 78.95 punten heeft Nikkie Sicking met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: