Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Non Scholae Sed Vitae Kunststroom vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 6.25 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 6.25 punten in relatie tot Non scholae sed vitae kunststroom. Het aantal van 6.25 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Non scholae sed vitae kunststroom zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Non scholae sed vitae kunststroom met ruim 83.58 punten heeft gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Non Scholae Sed Vitae Kunststroom 96.49 Punten

Non scholae sed vitae kunststroom scoort 96.49 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 4.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 4.71 punten in relatie tot Non scholae sed vitae kunststroom. Het aantal van 4.71 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 91.78 punten wint Non scholae sed vitae kunststroom ruim van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 75.39 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Non scholae sed vitae kunststroom. Patricia IJsseldijk scoort 75.39 punten in relatie tot Non scholae sed vitae kunststroom in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 38.11 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Non scholae sed vitae kunststroom de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: