Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Odile Ijsselstein vs Sebastiaan Duong
Werk & Geld

Sebastiaan Duong 62.84 Punten

Sebastiaan Duong scoort 62.84 punten in relatie tot Odile IJsselstein in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sebastiaan Duong en Odile IJsselstein op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 53.83 punten is Sebastiaan Duong de ten opzicht van Odile IJsselstein in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Odile IJsselstein de werknemer is van Sebastiaan Duong.
Persoonlijke Vaardigheden

Odile Ijsselstein 6.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Odile IJsselstein 6.66 punten in relatie tot Sebastiaan Duong. Het aantal van 6.66 punten behoorlijk laag.

Sebastiaan Duong 72.9 Punten

Sebastiaan Duong scoort 72.9 punten in relatie tot Odile IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.24 punten is Sebastiaan Duong ruim de winner ten opzichte van Odile IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sebastiaan Duong 66.43 Punten

Sebastiaan Duong scoort 66.43 punten in relatie tot Odile IJsselstein in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sebastiaan Duong en Odile IJsselstein.
Met een verschil van 22.26 punten scoort Odile IJsselstein slechter dan Sebastiaan Duong in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: