Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Odile Ijsselstein vs Time Second Duo Wim En Remon
Werk & Geld

Time Second Duo Wim En Remon 93.64 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen time Second Duo Wim en Remon en Odile IJsselstein. Binnen Werk en Geld scoort time Second Duo Wim en Remon 93.64 punten ten opzichte van Odile IJsselstein.

In de in de categorie Werk en Geld is time Second Duo Wim en Remon met 7.9 punten verschil iets beter dan Odile IJsselstein.
Persoonlijke Vaardigheden

Odile Ijsselstein 50.51 Punten

Odile IJsselstein scoort 50.51 punten in relatie tot time Second Duo Wim en Remon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Time Second Duo Wim En Remon 6.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort time Second Duo Wim en Remon 6.62 punten in relatie tot Odile IJsselstein. Het aantal van 6.62 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 43.89 punten is Odile IJsselstein ten opzichte van time Second Duo Wim en Remon de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Time Second Duo Wim En Remon 5.85 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort time Second Duo Wim en Remon 5.85 punten in relatie tot Odile IJsselstein. Het aantal van 5.85 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Odile IJsselstein met een duidelijk verschil van 66.06 punten van time Second Duo Wim en Remon.
Bekijk ook de Combats tussen: