Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Oederode Sst Uittert Van Anne vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 67.95 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Oederode sst uittert Van Anne op financiel gebied. Patricia IJsseldijk scoort 67.95 punten in relatie tot Oederode sst uittert Van Anne in de categorie Werk en Geld.

Met 36.83 punten verschil is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Oederode sst uittert Van Anne de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Oederode Sst Uittert Van Anne 65.72 Punten

Oederode sst uittert Van Anne scoort 65.72 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 42.45 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 42.45 punten in relatie tot Oederode sst uittert Van Anne in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.27 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Oederode sst uittert Van Anne op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 79.25 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 79.25 punten in relatie tot Oederode sst uittert Van Anne in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Oederode sst uittert Van Anne.
In deze categorie wint Oederode sst uittert Van Anne met een verschil van 18.61 punten van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: