Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Parmentier Sylvie vs Vince Jesse
Werk & Geld

Vince Jesse 10.32 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Vince Jesse 10.32 punten in relatie tot Parmentier Sylvie. 10.32 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Vince Jesse en Parmentier Sylvie zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 40.15 punten is Parmentier Sylvie de ten opzicht van Vince Jesse de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Parmentier Sylvie de leiding geeft over Vince Jesse.
Persoonlijke Vaardigheden

Parmentier Sylvie 19.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Parmentier Sylvie 19.19 punten in relatie tot Vince Jesse. Het aantal van 19.19 punten redelijk laag.

Vince Jesse 34.02 Punten

Vince Jesse scoort 34.02 punten in relatie tot Parmentier Sylvie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.83 punten scoort Vince Jesse beter dan Parmentier Sylvie in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Parmentier Sylvie.
Liefde en Relaties

Vince Jesse 44.4 Punten

Vince Jesse scoort 44.4 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Parmentier Sylvie. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Vince Jesse en Parmentier Sylvie zijn.
Met een verschil van 36.95 punten is Vince Jesse de ten opzicht van Parmentier Sylvie de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: